Cautare

1756 de rezultate pentru "boxeri medaliati olt 2002 sc alro slatina olt" (2.57 secunde)
Hand Art Galati - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 17-32, Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 30-19, ACS Scoala 181 SSP Bucuresti - Grupul Scolar Energetic Ramnicu Valcea 16-21; ... Energetic Ramnicu Valcea - LPS Slatina 29-13.
La start au fost opt formatii din intreaga Oltenie, fiind vorba despre CSS Corabia, Pandurii Targu Jiu, CSM Valcea, CSS Slatina, CSS Caracal, CSS Turnu Magurele, FC Bals si AS "Casa Bogdan"
Ca fost primar al municipiului Slatina ma pot mandri cu multe realizari, dar cea la care tin cel mai mult este cea prin care Slatina si-a trimis, in ultimii 7 ani, la Paris, la Disney Land, peste 300 de copii, cei mai merituosi din scolile lor, la invatatura si nu numai.
Liliana Berca, o doctorita din Slatina care facea expertize pentru Casa de pensii, a fost prinsa in flagrant in timp ce primea mita de la un pacient.
Primaria din Slatina a fost jefuita noaptea trecuta. Hotii au furat seiful institutiei, apoi au fugit. Politia este acum pe urmele lor.
Doi politisti s-au batut pe o strada din Slatina, dupa o sicanare in trafic. Unul dintre agenti a ajuns la spital, dupa ce a incasat cateva lovituri de la colegul cu trei ani mai tanar.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Banca EFG Eurobank Ergasias din Grecia a cumparat in mod repetat actiuni de la cei doi investitori, iar in 2002 a obtinut un ultim pachet de 17% detinut la Banc Post de catre stat, achitand 20,08 milioane de dolari.
La 5 octombrie, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica - autorul proiectului realizarii Aliantei PNL-PD si cel care l-a propulsat pe Theodor Stolojan la sefia partidului in 2002 - sustine ca schimbarea candidatului Aliantei D.A.
Completam prin urmare cazurile de mai sus cu altele doua, din 2002, provenind din Polonia. Pe 11 august 2002, la ora 15.00, cercetatorul Robert Lesniakiewicz (care a si raportat cazul direct lui Rosales) era intr-o zona impadurita de pe Muntele Ciosek din Polonia, cautand ciuperci.
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
- pinaa in noiembrie 1989 - membru PCR - din 2002 - membru PD Experientaa politico-administrativaa:
965 din 2002, modificata, nu cuprinde in anexele cu bunuri in patrimoniul municipalitatii decat o parte din canalul Bariera Valcii - Balta Craiovita, si anume doua pozitii care indica portiunile din Bariera Valcii si din Craiovita, in vreme ce restul canalizarii, Parcul Cornitoiu - Balta Craiovita, nu a fost revendicat de nimeni, pana la sfarsitul anului 2006, cand Primaria Craiova a decis sa si-l treaca pe inventar, fiindca bagase bani acolo.
"Faptele constau în aceea ca la datele de 22.10.2001, 12.04.2002 si 30.05.2002, în perioada în care ocupa functia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, a primit de la consilierul sau personal, Fanel Pavalache, pe care îl numise anterior în aceasta functie, arme de vânatoare pe care le-a detinut în intervalul aprilie-octombrie 2002, desi nu era posesor al permisului de arma", noteaza Parchetul General, precizând ca "întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Mihailescu Petru Serban avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de senator, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Senat".Serban Mihailescu a fost trimis în judecata pe 11 mai 2006 alaturi de presedintele Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi "Cerbul" din Bucuresti, Marin Bucur.Potrivit rechizitoriului, Petru Serban Mihailescu este acuzat de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, în timp ce Marin Bucur a fost deferit justitiei pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la luare de mita si la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si participatie improprie la fals în înscrisuri sub semnatura privata, la fals intelectual, precum si la efectuarea cu stiinta de înregistrari inexacte în contabilitate.
Bush, cu ocazia vizitei in Romania - 23 XI 2002, un obiect de la presedintele Israelului, M.
349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun a fost adoptata inca din luna martie a acestui an de catre Senatul Romaniei, insa ea a ramas de atunci blocata la nivelul Camerei Deputatilor. ... 349/2002, inclusiv amendamentele colegilor deputatilor.
Ponderea cifrei de afaceri a companiilor cu capital majoritar privat a crescut de la 50,47% in 2002 la 53,98% in 2003. Totodata, numarul mediu de salariati al companiilor din Top 100 a fost 5.089, in scadere cu 986 de salariati fata de 2002.
Conform studiului efectuat de Daedalus Consulting, care face o comparatie intre 2004 si 2002, tendinta in ultimii doi ani este de crestere a cumparaturilor in hypermarketuri si cash-and-carry de la 16,3% in 2002 la 30,9% in 2004, iar in magazine universale si malluri sau shopping centers , de la 7,8% la 10,1%, toate acestea in detrimentul pietelor si al tarabelor, la care nivelul cumparaturilor a scazut de la 56,3% in 2002 la 41,6% in 2004.
EDF, inregistrata in Hong Kong, a operat spatiile duty-free din incinta aeroportului pana la inceputul ui 2002, in baza unei asocieri incheiate in 1992 cu firma Sky Services LTS, Aeroportul International Bucuresti-Otopeni (fosta denumire a aeroportului „Henri Coanda“) si Tarom.
Valoarea investitiilor din 2006 este cea mai mare, comparativ cu cele pe care noul patron al Combinatului s-a angajat sa le faca anual in perioada 2002- 2006.
google-analytics.com